Winter Incentive Saas Fee

Winter Incentive Saas Fee

IDEE:

Voor de viering van een jubileum zocht de opdrachtgever van Mauri een mooie authentieke winterbestemming. Mauri is goed bekend in het Zwitserse Saas-Fee wat volledig voldoet aan deze wensen. Saas-Fee is een uitgestrekt sneeuwzeker gebied met goede liftfaciliteiten en een mooie gletsjer. Het gebied is te gek voor de wintersportfanataten, maar biedt naast ski en snowboard activiteiten ook ruimte voor ander belevingen.

REALISATIE:

Om de beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk te benutten werd er gekozen voor een nachtrit in een luxe touringcar. Bij aankomst in Saas-Fee worden de gasten ontvangen door het team van Mauri die hen naar het hotel begeleidt. Na een lekker eerste ontbijt wordt de skikleding aangetrokken en starten de lessen. De ski- en snowboardleraren van Mauri gaan met de gasten langs de verhuur waar de materialen al op naam klaar staan. Hierna gaan de verschillende groepen de piste op met lessen voor de beginners en toertochten voor de gevorderden. Voor de lunch gaan alle gasten naar het hoogste draairestaurant ter wereld om te genieten van mooi uitzichten en lekkere Zwitserse gerechten. Na de middaglessen en toertochten start natuurlijk een gezellige apresski met voor de gasten die nog niet genoeg spektakel hebben gehad, de mogelijkheid om op hoge snelheid te piste af te glijden op de snowtubes.

Dag twee start met een teambuildingprogramma in de sneeuw met diverse teamopdrachten waaronder sneeuwsculpturen maken en katapultbouwen. Aan het einde van de ochtend worden de lessen weer hervat en worden de eerder geleerde technieken verfijnd op nieuwe pistes. Aan het einde van de dag levert iedereen voldaan de materialen weer in en wordt de gezelligheid weer opgezocht tijdens de apresski. De laatste avond vind het diner plaats op de berg in en authentieke hut. Hiervoor wandelen de gasten met fakkels over nauwe paadjes. In de hut genieten de gasten van een typisch Zwitserse kaasfondue.

De derde en laatste dag start met een lekker ontbijt waarna de gasten uitchecken en richting de bus gaan. Voor een aantal avonturiers is het echter nog niet afgelopen. Saas Fee beschikt over een zeer spectaculaire klettersteigtocht. Deze tocht loopt van het begin van Saas-Fee tot aan het dorp dat er onder ligt. Tijdens de tocht worden verschillende abseil en toggle afdalingen gemaakt. Aan het einde van de tocht stappen de gasten in de bus en rijden zij weer heerlijk relaxed naar huis.

LOCATIE:

Saas-Fee, Zwitserland

SNELLE FEITEN:

Winter Incentive met touringcar
Deelnemers: 30 gasten
Activiteiten: ski- en snowboardlessen, teamactiviteiten, snowtuben, fakkeltocht, klettersteig
Catering: authentieke Zwitserse gerechten op bijzondere locaties
Leuk feitje 1: het team van Mauri verzorgt de gehele incentive met alle activiteiten
Leuk feitje 2: een fanatische incentive met vertrek uit Ned. op donderdagavond en terug in Ned. op zondagavond (laat)

Stuur ons een bericht

Bel ons op

Mauri BV
Oirschotsebaan 6
5062 TE, Oisterwijk
+31 6 26 53 05 57
info@mauri.nl

Kom naar ons toe

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt