Marrakech Experience

Marrakech Experience

IDEE:

Met de wens een unieke en alles overtreffende jubileumreis te organiseren kwamen we al snel uit bij de sprookjesachtige bestemming Marrakech. Marrakech biedt op een relatief korte vliegtijd een compleet nieuwe wereld met een kleurrijke cultuur, prachtige historische gebouwen, een uitgestrekte steenwoestijn en het indrukwekkende Atlasgebergte.

UITWERKING:

In 4 dagen heb je ook daadwerkelijk de kans om Marrakech in al zijn verschijningsvormen te verkennen. Nadat kort voor het vertrek de bestemming bekend werd gemaakt aan de gasten kon de voorpret beginnen. Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Marrakech werd echter niet de reis naar de stad Marrakech ingezet, maar vertrok de bus richting het indrukwekkende Atlasgebergte. Met een welkomstlunch aan het stuwmeer was het een heerlijke kennismaking met het Marrokaanse klimaat. Na de lunch staat dan de eerste experience op het programma met een spectaculaire quadsafari door de (steen)woestijn. Niet gehinderd door ander verkeer is het heerlijk gas geven op de snelle motoren op vierwielen. Na een safari van zo’n 3 uren worden de pk’s van de quads verruild voor de dromedarissen die de gasten naar hun sprookjesachtige (exclusieve) Berberkamp brengen. Het kamp is opgebouwd met luxe maar authentieke tenten en de gasten worden welkom geheten door enthousiaste muzikanten en danseressen. Genietend van de ondergaande zon en heerlijke gerechten is deze eerste avond in Marokko een absolute hit! Na een ultieme nachtrust in de eigen tenten genieten de gasten van warme douches en een lekker ontbijt. Inmiddels staan luxe Landcruisers te wachten voor een tocht door het Atlasgebergte met sfeervolle stops bij de berberbevolking.

De Landcruisers eindigen aan het einde van de dag in het centrum van Marrakech bij het hotel waar eerst eens even heerlijk gezwommen wordt. Het diner van deze avond in Marrakech vindt plaats in een toprestaurant waar naast heerlijke gerechten ook prachtig entertainment wordt verzorgd door folklore groepen met vuurspuwers en buikdanseressen.

Na het ontdekken van de omgeving van Marrakech staat op de derde dag het ontdekken van de oude stad van Marrakech centraal met het bezoeken van een aantal historische monumenten en natuurlijk de wereldberoemde Souk en het Djemaa El Fna plein.

De laatste dag worden de souks door de gasten zelf afgestruind op zoek naar mooie souvenirs die met de nodige onderhandelingen worden gekocht. Met een afsluitende lunch komt er een einde aan deze 4-daagse incentive en wordt geconcludeerd dat de jubileumreis inderdaad alle verwachtingen heeft overtroffen.

LOCATIE:

Marrakech e.o.

SNELLE FEITEN:

Thema: Marrakech Experience
Deelnemers: 20 gasten
Activiteiten: quadsafari, dromedarissen tocht, exclusief berber kamp, 4×4 tocht door Atlas gebergte, folklore entertainment, bezoek historische monumenten en souks.
Catering: gevarieerde catering met lokale gerechten
Leuk feitje: adventure reis en city trip in één 4-daagse incentive

Stuur ons een bericht

Bel ons op

Mauri BV
Oirschotsebaan 6
5062 TE, Oisterwijk
+31(0) 13 5454 999
info@mauri.nl

Kom naar ons toe

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt