4 Dagen Zon

4 Dagen Zon

IDEE:

De opdracht was duidelijk. We willen in het najaar lekker 4 dagen naar de zon waarvan 2 dagen ingevuld moeten worden met activiteiten. Na een mooie selectie werd Gran Canaria de uiteindelijke bestemming met uitgebreide mogelijkheden voor een gevarieerd keuzeprogramma en een dag met een sfeervol programma voor de hele club met gasten.

UITWERKING:

Gran Canaria is naast een zon zekere bestemming ook een eiland met uiteenlopende actieve belevingen. Voor de jonge club consultants wordt een keuzemenu samengesteld met toffe activiteiten. De gasten geven vooraf hun keuze door en Mauri boekt de diverse activiteiten bij een geselecteerde club aanbieders op het eiland en regelt tevens het vervoer van de gasten. Op deze wijze ontstaan groepjes met gelijkgestemde collega’s die gekozen hebben voor een activiteit die past bij hun sensatiegraad zoals een atb-tocht in het binnenland, een relaxte zeiltocht, een flora en fauna wandeltocht, een buggy safari en een golfdag op een prachtige baan uitkijkend over de zee. Aan het einde van de dag worden de ervaringen uitgewisseld tijdens de borrel in de bar aan het zwembad van het all inclusive hotel.

Na de keuzedag volgt de dag dat de hele club er samen op uit trekt. Hiervoor zijn twee boten gereserveerd die een tocht maken langs de mooie kust van het eiland. De boten gaan regelmatig voor anker bij elkaar zodat het één groot gezamenlijk feest wordt. Om nog wat extra spektakel toe te voegen kunnen de gasten gebruik maken van de waterscooters of van grote hoogte genieten tijdens het parasailen. Wanneer de zon onder gaat varen de boten weer de haven in en maken de gasten zich op voor een feestavond met heerlijke hapjes en drankjes in een populaire open lucht club op het eiland. De dag na het feest vertrekken de gasten weer in kleine clubjes richting Nederland met verschillende vluchten.

LOCATIE:

Gran Canaria, Maspalomas

SNELLE FEITEN:

Thema: 4 dagen plezier in de zon
Deelnemers: 100 gasten
Activiteiten: diverse keuze activiteiten, gezamenlijk boottocht, feestavond in open lucht club
Catering: All inclusive hotel, hapjes en drankjes aan boord en in de club
Leuk feitje: een onbezorgde reis door het destination management van Mauri

Stuur ons een bericht

Bel ons op

Mauri BV
Oirschotsebaan 6
5062 TE, Oisterwijk
+31 6 26 53 05 57
info@mauri.nl

Kom naar ons toe

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt