Finland Experience

Finland Experience

IDEE:

Mauri organiseert al ruim 10 jaar adembenemende winter incentives naar Fins Lapland. Met een zeer sterk en uitgebreid netwerk door heel Fins Lapland kunnen wij voor elk gezelschap (groot en klein) een spectaculair programma samenstellen. We selecteren voor onze opdrachtgevers op maat uit het ruime aanbod met authentieke overnachtingslocaties en unieke belevingen. Lees hieronder een bijzondere realisatie voor een aangenaam verraste klant.

REALISATIE:

Voor een gezelschap van 18 personen organiseert Mauri een rijk gevulde 3-daagse incentive naar Fins Lapland met bestemming Levi. De gasten vertrekken vanaf Schiphol en landen na een korte tussenstop op Helsinki op de luchthaven van Kittilä. Het avontuur start hier zodra de luchthaven wordt verlaten, waarmee deze reisdag direct getransformeerd wordt naar een actie dag. Op de luchthaven staan super snelle sneeuwscooters te wachten op de gasten. Uiteraard worden eerst kledingmaatregelen genomen en ontvangen de gasten een thermo overal, wollen sokken, sneeuwlaarzen, handschoenen, een lekker warme balaclava en een helm. De sneeuwscooter safari van zo’n 3 uren leidt de gasten door de volledig wit gesneeuwde omgeving. In de meeste maanden is het er inmiddels donker, maar doordat alles wit is, krijgt de natuur een sprookjesachtig uiterlijk. De bestemming van de sneeuwscootertocht is het beroemde Snow Village met een hotel en restaurant dat volledig is opgebouwd uit sneeuw en ijs. Hier wordt de eerste Finse maaltijd geserveerd waarbij de gasten op rendierhuiden zitten op de tafels en stoelen van ijs. De bijzonder ervaring wordt voortgezet wanneer de kamers van het ijshotel worden betrokken voor de nachtrust. Hiervoor krijgen de gasten een hoge kwaliteitsslaapzak, die ervoor zorgt dat deze bijzondere nacht comfortabel en warm wordt doorgebracht.

Na het ontbijt stappen de gaten weer op de vertrouwde sneeuwscooters voor nieuwe avonturen door de prachtig besneeuwde bossen en meren. Na een mooie tocht komen de gasten aan bij een huskyfarm en worden zij welkom geheten door ruim 100 enthousiaste huskys. Na een lekker welkomst drankje nemen de gasten 2 aan 2 plaats op de hondenslee en gaan zij op pad met het span huskys. Na een mooie tocht wordt er een lekkere soeplunch geserveerd door de eigenaar van de huskies bij het kampvuur in een authentieke kota. De gasten stappen weer op de sneeuwscooters en zetten hun tocht voort naar het levendige stadje Levi. Omdat Levi één van de mooiste skigebieden heeft van Finland, nemen de skifanaten hun kans om nog een paar uur lekker los te gaan op de uitdagende pistes. Voor het diner is een mooie kota gereserveerd voor een heuse Finse avond met heerlijke Finse gerechten ook traditioneel Finse muziek.

Op de derde dag start na het ontbijt in het hotel een toffe sneeuwschoen wandeltocht. Het is even wennen, maar zodra de techniek onder de knie is, zorgen de sneeuwschoenen ervoor dat zelfs door de diepe sneeuw lekker gewandeld kan worden. Na een afsluitende lunch staat de transfer naar de luchthaven weer klaar voor vertrek naar Nederland. Deze 3 daagse incentive geeft door het indrukwekkende programma, de gasten het gevoel veel langer van huis te zijn geweest.

LOCATIE:

Fins Lapland, Levi
Overige Finse bestemmingen

SNELLE FEITEN:

Thema: Finland Experience
Deelnemers: 18 gasten
Activiteiten: sneeuwscooter safari, overnachting is SnowVillage, husky safari, ijsvissen, skiën/snowboarden, sneeuwschoenwandelen
Catering: authentieke Finse gerechten op bijzondere in- en outdoor locaties
Leuk feitje: alle activiteiten zijn exclusief met het eigen gezelschap en een vaste gids

Stuur ons een bericht

Bel ons op

Mauri BV
Oirschotsebaan 6
5062 TE, Oisterwijk
+31 6 26 53 05 57
info@mauri.nl

Kom naar ons toe

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt