Dit is Mauri:

Mauri bedenkt en organiseert sinds 1999 unieke evenementen voor bedrijven, organisaties en publiek.

Ons team bestaat uit een mooie groep energieke en gedreven event specialisten. Het zijn creatieve bedenkers van programma’s, zzp’ers met elk een eigen unieke specialiteit, online specialisten en een groep toegewijde en enthousiaste activiteiten begeleiders.

Daarnaast hebben we in ons ruim 17 jarig bestaan een met zorg geselecteerde groep partners aan ons weten te binden, met elk een eigen expertise. Samen maken we het mogelijk om plezier te creëren voor jou, je collega’s en relaties tijdens unieke belevingen.

De Kracht van Beleving

Mauri betekent levenskracht in de taal van de Nieuw-Zeelandse Maori’s.
Mauri is hiermee niet alleen onze naam maar ook het ultieme doel dat we nastreven bij de ontwikkeling en organisatie van onze events. We organiseren krachtige evenementen met unieke belevingen voor onze gasten.

De ontwikkeling van onze events gaat gepaard met een groot besef dat er voor elke opdrachtgever en voor elk gezelschap een unieke sensatiegraad bestaat wanneer het gaat om belevingen. Onze ruime ervaring en netwerk stelt ons in staat om voor elke wens een krachtige oplossing te presenteren.

Stuur ons een bericht

Bel ons op

Mauri BV
Oirschotsebaan 6
5062 TE, Oisterwijk
+31(0) 13 5454 999
info@mauri.nl

Kom naar ons toe

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt