Team Challenge Oisterwijk

Team Challenge Oisterwijk

IDEE:

Voor het begeleidingsteam van jongeren met een ontwikkelingsachterstand is een team challenge samengesteld uit het activiteitenaanbod op ons outdoor terrein op Klein Oisterwijk. Onze opdrachtgever was op zoek naar leuke activiteiten, samen lol maken, sportieve competitie en samenwerken.

REALISATIE:

Tijdens de Team Challenge gaan de deelnemers aan de slag met 5 activiteiten. Grenzen worden verlegd tijdens het steile wandklimmen op de klimwand van 11 meter hoog. Onder aanmoediging van de teamleden durven de deelnemers het aan om telkens net weer een meter hoger te klimmen, tot de top bereikt wordt. Hierna start de echte teambuilding waarvoor de deelnemers in twee teams worden verdeeld. Met enkel palen en touwen bouwen zij een brug constructie over het water waar uiteindelijk het hele team overheen moet. Hierna krijgen de teams de opdracht om een vlot te bouwen van palen, touwen en tonnen. De vlotten worden natuurlijk op het zwemwater van Klein Oisterwijk getest in een vlottenrace, want een vlot kan er dan leuk uitzien, maar hoe houdt het zich wanneer er 4 deelnemers op plaatsnemen en op volle kracht de zwemvijver over willen steken? Een derde samenwerkingsopdracht is het bouwen van een eigen katapult waarmee uiteindelijk een bal zover en zo gericht mogelijk weggeschoten moet worden. De Team Challenge wordt afgesloten met een finale boogschieten, waarbij alle individuele teamleden de kans krijgen om zoveel mogelijk punten bijeen te schieten voor het eigen team.

Tijdens de gezellige borrel op het terras van de eigen horecalocatie wordt het winnende team beloond met een beker! Hierna wordt de bbq voorbereid en bakken en grillen de gasten het eigen vlees en natuurlijk het vlees van hun collega’s.

LOCATIE:

Streekpark Klein Oisterwijk

SNELLE FEITEN:

Aantal deelnemers: (vanaf) 18 personen
Catering: borrel en bbq
Leuk feitje: op ons outdoor terrein op Streekpark Klein Oisterwijk hebben we maar liefst 4 horecalocaties met terras

Stuur ons een bericht

Bel ons op

Mauri BV
Oirschotsebaan 6
5062 TE, Oisterwijk
+31 6 26 53 05 57
info@mauri.nl

Kom naar ons toe

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt