Interactieve Citygame Gent

Interactieve Citygame Gent

IDEE:

Voor een grote groep medewerkers van een scholengemeenschap maakt Mauri een city trip op maat. De opdrachtgever wil graag naar een stad met een mooi programma, wat niet eenvoudig is met een groep van 260 gasten. De keuze van de stad is snel gemaakt en is gevallen op het Bourgondische Gent. De wijze waarop de stad beleeft wordt krijgt een actief, onderzoekend, ludiek en competitief karakter. De gasten gaan in kleine groepjes op pad door Gent en bepalen hun eigen route door opdrachten uit te voeren die zij krijgen via de groeps iPhone.

REALISATIE:

De reis naar Gent, van zo’n 75 minuten, wordt goed besteed. De gasten worden in de samengestelde groepjes bij elkaar gezet in de verschillende bussen. Hier ontvangen zij van de game masters van Mauri de groeps iPhone en een game kit met allerlei attributen die zij tijdens de city game moeten gebruiken. De game masters in de bussen geven een uitgebreide uitleg over de city game en hoe de iPhone gebruikt dient te worden. De eerste opdrachten worden in de bus al verstuurd, waarmee de pret al in de bus begint. Daarnaast wordt de busreis gebruikt om te lunchen en krijgen alle gasten een luxe lunchpakket uitgereikt.

Aangekomen in Gent hebben alle bussen een eigen stopplaats. Hier start voor alle groepen de interactieve city game. De eerste opdracht wordt geselecteerd en de gasten volgen de route aanduidingen in de iPhone. Eenmaal aangekomen bij een opdracht wordt deze uitgevoerd en worden de resultaten van de opdracht (filmpje, foto, antwoord) naar de game master geappt. Deze controleert het antwoord en geeft aanwijzingen voor de nieuwe opdracht. Zo worden vragen beantwoord en activiteiten zoals tafelvoetbal, curling, etc uitgevoerd.

De groepjes komen elkaar gedurende de tocht regelmatig tegen en wisselen ervaringen uit of proberen elkaar op het verkeerde been te zetten. Uiteindelijk vinden alle groepen het restaurant in het hart van Gent en genieten zij van lekkere Belgische biertjes. Ook de catering is typisch Gents waarbij de gasten kiezen uit friet met Stoofvlees of friet met garnalen kroketten. Na een lekker diner, een prijsuitreiking en een laatste biertje, keren de gasten terug naar de bussen en wordt de reis richting huis weer ingezet.

LOCATIE:

Gent

SNELLE FEITEN:

Aantal deelnemers: 260 personen
Opdrachten: codes kraken, ruilopdracht, Gents dialect, street golf, graffiti
Gents genot: tijdens de tocht genieten van een lekker ijsje, een lekker biertje en een jeneverke
Catering: Luxe lunchpakketten in de bus, Frietjes met stoofvlees of garnalenkroketten
Leuk feitje: met de uitgereikte iPhones maken de gasten hun eigen foto- en filmreportage.

Stuur ons een bericht

Bel ons op

Mauri BV
Oirschotsebaan 6
5062 TE, Oisterwijk
+31 6 26 53 05 57
info@mauri.nl

Kom naar ons toe

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt