Beach Fun

Beach Fun

IDEE:

Een logistiek bedrijf organiseert jaarlijks een uitje voor alle medewerkers en hun partners. De boodschap is duidelijk; we willen een sportief en spectaculair uitje en vooral plezier hebben met elkaar. Veel plezier!!!

Tijdens een brainstorm waarbij Mauri wat ideeën aandraagt, springt het strandprogramma er uit. Het wordt een dagje Beach Fun met verschillende echte strandactiviteiten, een lekkere lunch en een afsluitende borrel met barbecue op het terras van het paviljoen.

REALISATIE:

De gezelligheid begint natuurlijk al bij het vertrek vanaf het eigen bedrijfspand in een touringcar. Gezelligheid in de ochtend met een bakje koffie of thee en binnen een uur sta je met je gezelschap op het Noordzeestrand. Aangekomen in het strandpaviljoen krijgen de gasten uitleg over het eerste gedeelte van het programma. De ene helft start met het spectaculaire blokarten (strandzeilen) en de andere helft ervaart de kracht van de wind met de verschillende power kites (twee lijnsvliegers). De wind is perfect dus iedereen leeft zich heerlijk uit. Na dit eerste blok staat er een lekker lunchbuffet klaar met allerlei verse producten. Er moet weer energie opgedaan worden, want er staan nog veel te gekke activiteiten op het programma. Na de lunch wisselen de groepen eerst van activiteit zodat iedereen de wind en snelheid van de blokarts heeft ervaren. Hierna starten nieuwe rondes met het hilarische bubble soccer, waarbij de spelers tot onder de knie plaatsnemen in een levensgrote opblaasbare bal. De bal, maar ook de spelers, vliegen in het rond. Hierna komen de spelers even bij tijdens een competitie hand- en kruisboogschieten. Het activiteitenprogramma wordt afgesloten met een partijtje beachvolleybal, waarbij de laatste energie van de gasten er nog even uitgegooid wordt. Tijdens de borrel vindt de prijsuitreiking plaats en wordt het winnende team in het zonnetje gezet. Met een gezellige barbecue wordt deze sportieve stranddag afgesloten en brengt de touringcar de gasten weer naar huis.

LOCATIE:

Noordzeestrand

SNELLE FEITEN:

Aantal deelnemers: 45 personen
Catering: Lekkere lunch en barbecue op het terras van het strandpaviljoen
Leuk feitje: Mauri werkt op prachtige locaties aan de gehele kust van Zeeuws-Vlaanderen tot aan Den Helder

Stuur ons een bericht

Bel ons op

Mauri BV
Oirschotsebaan 6
5062 TE, Oisterwijk
+31 6 26 53 05 57
info@mauri.nl

Kom naar ons toe

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt