3-Daags Waddenzee event

3-Daags Waddenzee event

IDEE:

Om een sterk signaal af te geven aan de medewerkers voor het 15-jarig bestaan van het eigen bedrijf is gekozen voor een 3-daags event op de Waddenzee met als titel; Al 15 jaar de wind in de zeilen. Samen aanmonsteren op een klassiek zeilschip van 36 meter biedt de collega’s de gelegenheid om in een intieme sfeer te genieten van het unieke feestweekend op de Waddenzee en het prachtige eiland Terschelling.

UITWERKING:

Voor de gasten ligt een ruim zeilschip klaar in de haven van Harlingen. Nadat de kersverse bemanning welkom is geheten door de schipper en zijn maat, worden de hutten betrokken. De eerste avond genieten de gasten van een sfeervol diner in een havenrestaurant. Na de nachtrust wordt het ontbijt bereid in de verblijfsruimte in het schip waarna de trossen los worden gegooid voor de overtocht naar Terschelling. Eenmaal uit de haven is het handen uit de mouwen voor de gasten want om een traditioneel zeilschip zeilklaar te krijgen is mankracht nodig. Samen worden de zeilen gehesen en wordt de koers richting Terschelling ingezet. Onderweg lunchen de gasten aan b oord in de frisse lucht en komt het eiland steeds scherper in beeld.

Aangekomen op Terschelling verkennen de gasten per fiets het eiland met als eindbestemming het noord strand. Hier worden verschillende strandactiviteiten gedaan zoals blokarten, power kiten en branding raften. Eenmaal weer terug in de haven wordt de borrel muzikaal opgeleukt door een accordeonist en wordt de bbq aangestoken. Het schip biedt mooi locatie voor een feestavond waar geproost wordt op de komende 15 jaar.

Op de laatste dag trekken de vroege vogels er op uit voor een wandeltocht over het groene strand waarna het schip weer terugvaart naar Harlingen. Uiteraard met de nodige culinaire traktaties op het open water.

 LOCATIE:

Harlingen – Terschelling

SNELLE FEITEN:

Aantal deelnemers: 30 personen (afhankelijk van het schip)
Catering: uitgebreide catering aan boord en in de havens
Leuk feitje: grote groepen varen met meerdere schepen richting Terschelling in een klassieke regatta

Stuur ons een bericht

Bel ons op

Mauri BV
Oirschotsebaan 6
5062 TE, Oisterwijk
+31 6 26 53 05 57
info@mauri.nl

Kom naar ons toe

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt