Doggy Marathon

Doggy Marathon

De VIER VOETERS Doggy Marathon is een uniek ren- en wandelevenement voor jou, je hond en je hele familie. Dat merk je aan de afstand van 4.2 km of 8 km. Niet de snelste tijd telt, maar wel de leukste tijd hebben met activiteiten voor mens en hond, lekker eten en gezellige muziek.

De Event Producers van Mauri zijn verantwoordelijk voor de volledige productie van de Doggy Marathon. In opdracht van Stichting Vier Voeters neemt Mauri alle organisatiezorg uit handen zodat Stichting Vier Voeters zich volledig kan richten op het werven van donateurs en deelnemers die zich laten sponsoren. Met het opgehaalde geld worden goede doelen gegeneraliseerd waar Stichting Vier Voeters zich voor inzet.

De Doggy Marathon kent inmiddels 3 edities. Twee edities zijn georganiseerd in het Amstelpark in Amsterdam. De laatste editie in 2016 is in samenwerking met Natuurmonumenten georganiseerd in de Oisterwijkse bossen met een geweldig leuk event terrein met start, finish en allerlei leuke hondenactiviteiten op Streekpark Klein Oisterwijk.

 

Meer informatie op: www.doggymarathon.nl

Foto’s

Video’s

DoggyMarathon 2016

DoggyMarathon 2015

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt