Off Road Adventure

Off Road Adventure

IDEE:

Na een inventarisatie gesprek werkt Mauri 3 meerdaagse programma’s uit. Uiteindelijk valt de keuze op een off road programma met alle neusjes van de zalm op het gebied van gemotoriseerd spektakel. Het programma vindt plaats in Duitsland. Als uitvalsbasis wordt het nabijgelegen Oldenzaal gekozen waar hotels en restaurants geboekt worden en dag 1 en 3 van het programma worden ingevuld.

REALISATIE:

Het programma start op dag 1 met een heerlijke tapas lunch in Oldenzaal. Hierna wordt de stad verkent met het ludieke maar zeker ook competitieve streetgolf. In kleine groepjes lopen de gasten een parcours met natuurlijke holes door het centrum van de stad. De groepjes komen bij elkaar in een biercafé waar de punten geteld en de prijzen uitgereikt worden. Hierna checken de gasten in en volgt het eerste diner.

Op dag 2 wordt het ontbijt vroeg geserveerd want er staat een prachtig gemotoriseerd spektakel in Duitsland op het programma op een uur rijden van Oldenzaal. Hier ervaren de gasten in 6 groepen de extreme power van de Land Rovers, quads, buggy’s en karts. Daarnaast wordt er zelfs gereden in een indrukwekkende legertank en spelen de gasten een competitie laser game.

Na afloop rijden de gaten terug naar Oldenzaal en maken zij zich op voor een gezellige avond met een BBQ in de restauranttuin. Na het eten gaat het volume van de DJ omhoog en kan het feest los gaan.

Met een stevige avond achter de rug genieten de gasten nog eenmaal van de gastvrijheid van het hotel en checken zij na het ontbijt uit voor een laatste afsluitende activiteit. Hiervoor rijden zij naar een nabijgelegen landgoed waar zij worden opgewacht door een graffiti artist. Met de juiste tips en tricks maken de gasten hun eigen graffiti kunstwerk. In de natuur wordt nog een afsluitende lunch geserveerd waarmee het weekend ten einde komt en we afscheid nemen van de gasten.

LOCATIE:

Oldenzaal
Off Road terrein Dld.
Rossum

SNELLE FEITEN:

Aantal deelnemers: 60 personen
Catering: Uitgebreide catering in diverse lokale restaurants
Leuk feitje: het off road programma vindt plaats op het grootste off road terrein van Europa.

Stuur ons een bericht

Bel ons op

Mauri BV
Oirschotsebaan 6
5062 TE, Oisterwijk
+31 6 26 53 05 57
info@mauri.nl

Kom naar ons toe

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt