Bourgondisch Maastricht

Bourgondisch Maastricht

IDEE:

Met het idee om met een gezellige groep collega’s een city trip te ondernemen met een gevarieerd programma, kwamen we al snel op het Bourgondische Maastricht. Maastricht heeft vele gezichten die allemaal de moeite van het bezoeken en beleven waard zijn. Met historische plekken boven en onder de grond en heerlijk culinaire lekkernijen, biedt Maastricht een mooi programma voor een meerdaags bedrijfsuitje.

UITWERKING:

Halverwege de middag komen de gasten aan in het centrum van Maastricht en worden zij ontvangen op het Tongerseplein. Deze middag duiken zij het ondergrondse gangenstelsel De Kazematten in en verkennen zij het historische (bovengrondse) centrum van Maastricht per segway. Na de beide culturele indrukken checken de gasten in in het centraal gelegen hotel en is het tijd voor een borrel in het beroemde biercafé met aansluitend het diner in een goed restaurant.

Na de overnachting duiken de gasten nog een laatste keer ondergronds en rijden zij op speciale mountainbikes een tocht door de unieke mergelgrotten. Na deze spectaculaire en ook leerzame activiteit wordt een lunch geserveerd bij een lokale wijngaard die wordt afgesloten met een interessante rondleiding. De avond krijgt weer een bourgondische invulling in een restaurant en de gezellige Maastrichtse cafeetjes.

Na wederom een verdiende nachtrust staat er nog een ludieke en creatieve activiteit op het programma in een schitterende historische locatie. De gasten maken deze ochtend hun eigen Limburgse vlaai die na een rondleiding en afsluitende lunch, heerlijk afgebakken mee naar huis wordt genomen.

LOCATIE:

Maastricht e.o.

SNELLE FEITEN:

Thema: Bourgondisch Maastricht
Deelnemers: 24 gasten
Activiteiten: segway tocht, Kazematten, grot biken, wijngaard, Limburgse vlaai bakken
Catering: uitgebreide catering in lokale horecagelegenheden
Leuk feitje: gasten komen met de zelf gebakken vlaai niet met lege handen thuis

Stuur ons een bericht

Bel ons op

Mauri BV
Oirschotsebaan 6
5062 TE, Oisterwijk
+31 6 26 53 05 57
info@mauri.nl

Kom naar ons toe

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt