Boeren Paintball

Boeren Paintball

IDEE:

Op het eigen boeren paintball terrein in Oisterwijk spelen de deelnemers verschillende missies zoals ‘capture the flag’, ‘last man standing’ en ‘eliminate’. Door goed samen te werken en te communiceren leer je je teamgenoten steeds beter kennen waardoor paintball ook uitermate geschikt is als teambuilding activiteit.

INHOUD

De deelnemers worden uitgerust met een overall om de eigen kleding te beschermen en dragen in het boeren battle field altijd een beschermend masker. Er wordt geschoten met semi automatische geweren en de paintball balletjes zijn biologisch en 100% afbreekbaar waardoor er geen schade aan dier en milieu wordt aangebracht. Het terrein is volgebouwd met boerenmaterieel waarachter de deelnemers kunnen schuilen voor de verfbolletjes van de ‘vijand’. De deelnemers krijgen allemaal hetzelfde aantal verfbolletjes en voeren samen met het team verschillende missies uit waarbij zij het opnemen tegen een vijandelijk team.

LOCATIE:

Oisterwijk

SNELLE FEITEN:

Aantal deelnemers: vanaf 20 personen
Catering: uitgebreide mogelijkheden
Leuk feitje 1: het boeren paintball kan ook onderdeel zijn van een halve dag- of dagprogramma
Leuk feitje 2: het paintball komt oorspronkelijk van de boeren die met de verfbolletjes op hun vee schoten om ze te markeren

Stuur ons een bericht

Bel ons op

Mauri BV
Oirschotsebaan 6
5062 TE, Oisterwijk
+31 6 26 53 05 57
info@mauri.nl

Kom naar ons toe

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt