Bedrijfsfestival

Concept

Het aantal festivals in Nederland groeit hard! Er komen steeds meer muziekfestivals, maar ook de thema festivals, waaronder de food truck festivals, groeien in populariteit. De bezoekers zijn enthousiast vanwege de sfeer, het goede eten, de verrassende acts en vooral het samen genieten in alle vrijheid. Een mooie mix van deze festivals gebruiken wij bij de organisatie van jouw BEDRIJFSFESTIVAL.

 

Een bedrijfsfestival geeft je alle vrijheid om de gasten op een creatieve manier te verrassen. Het is dé manier om (bij voorkeur) je eigen bedrijfspand om te toveren tot festivalterrein en een evenement te organiseren waar alle collega’s/relaties zich maximaal verbonden kunnen voelen met het bedrijf en hun team.

 

Het bedrijfsfestival wordt in alle facetten (van uitnodiging tot aftermovie) doorspekt met een ultiem festivalgevoel, waarin geen enkele concessie wordt gedaan. De gasten worden tijdens een gevuld avondprogramma van aanvang tot slotact geboeid en in beweging gehouden met een afwisselend muziek- en entertainmentprogramma in meerdere ruimten en met diverse food en drink punten verspreid over het ‘festivalterrein’.

 

Check hieronder de verschillende onderdelen van een succesvol en geslaagd bedrijfsfestival.

Area’s

FESTIVALTERREIN & PROGRAMMA

Een bedrijfsfestival kent verschillende area’s met elk een eigen karakter en passende aankleding. Elke area heeft een eigen muziek/entertainment line up, maar ook een eigen food & drinks line up. Alle area’s worden weergegeven op een festival map met een zgn blokkenschema. Hierop staat vermeld welke acts er op welk moment in welke area gepland staan. Ook wordt hierop vermeld welke festivalhapjes er waar en wanneer bereid worden en waar welke drankjes geschonken worden.

 

De programmering wordt aangepast aan haar bezoekers. Voor elke gast moet er een area zijn waar hij/zij zich thuis voelt. Een gevarieerde entertainmentprogrammering heeft dus de voorkeur. Denk aan een toffe interactieve muzikale act in de main area en wat meer intiemere muziek op vinyl in de kleinere area’s. Verder dragen verrassende ‘lopende’ acts bij aan een gezellige sfeer onder de gasten.

 

Het eten op festivals krijgt steeds meer aandacht. De festivalhap wordt bereid in zijn beste vorm en geserveerd op plek waar t bereid wordt. Op verschillende plekken in het terrein kunnen de gasten hun hapjes zelf halen (festival style). Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle live cooking op grote smokers en populaire snacks die met aandacht voor je neus worden bereid.

 

Hetzelfde geldt voor de drankjes. Er is niet één gezamenlijke bar waar alle drankjes te krijgen zijn. Op het bedrijfsfestival krijgt elk drankje een eigen plek. Denk aan een pop up café met speciale bieren, een wine experience waar je geadviseerd wordt in je zoektocht naar het mooiste wijntje, een gin tonic bar met verschillende gin’s en heerlijke tonics en mooie koelers met ijskoude flesjes bier.

FESTIVAL PRO’S

INVITATION – BEWEGING – AFTERMOVIE

De gasten ontvangen een uitnodiging in festival style met een blokkenschema. De gasten kunnen alvast een eigen festivalplan bedenken en zich verheugen op hun ideale artiest of food experience, wat hen al direct in de juiste stemming brengt. Doordat het entertainment, de food en de drinks verspreid over het festivalterrein te vinden zijn krijg je een mooie natuurlijke beweging door je feest. De gasten ontmoeten elkaar in de verschillende ruimtes wat een heerlijke ongedwongen sfeer geeft.

 

Geen festival zonder registratie met foto’s en aftermovie. Iedere beleving wordt van A tot Z vastgelegd zodat de gasten na afloop nog eens terug kunnen denken aan de vele toffe herinneringen en natuurlijk vooruit kunnen kijken naar het volgende festival!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt